Who am I? :)

10458859_296016273856034_7999030503917334843_n

Zovem se Jelena Skendžić, imam 28 godina i ponosna sam vlasnica bloga na kojem se trenutačno nalazite. U slobodno vrijeme volim putovati, odlaziti na koncerte i festivale, uživati u dobroj vegetarijanskoj hrani, svojim mačkama (kojih imam čak četiri komada), kuhati, shoppingirati i visiti po kavama (produženima, bez mlijeka i s vrrrloooo malo šećera).

Na blogu najviše pišem o preparativi. To je moja velika ljubav i strast. Moja koža je mješovita, osjetljiva, sklona začepljenim porama, popucalim kapilarama i crvenilu. Srećom, trenutačno ne patim od akni, no u prošlosti sam imala i tih problema. Svi ovi problemi, srećom, doveli su me do saznanja kako odabrati kvalitetne proizvode pazeći na sastav i formulaciju. Nadam se da svojim savjetima mogu pomoći i vama te vam želim poručiti da mi se uvijek možete obratiti s bilo kojim pitanjima iz područja kozmetike i dermatologije, fitnessa i (vege) prehrane. 🙂

Disclosure

1. Sadržaj ovog bloga informativnog je karaktera i sadrži podatke temeljene na vlastitom iskustvu i izvorima koje uvijek navodim u linkovima.

2. Pisane u dobroj namjeri, moje recenzije nikako nisu garancija da vi osobno nećete imati problema s pohvaljenim proizvodom, ili da proizvod koji nije odgovarao meni vama neće možda biti izvrstan.

3. Proizvodi koje recenziram kupljeni su isključivo mojim novcem. Ovo nije reklamni prostor i nikada ga neću koristiti za pisanje pozitivnih prikaza proizvoda koje smatram nekvalitetnima. Također, svaki ovdje recenzirani proizvod kupujete i koristite na vlastitu odgovornost, te osobno ne snosim odgovornost za potencijalno loše reakcije na određene proizvode (koje su, nažalost, uvijek moguće jer je svatko od nas drugačiji i drugačije reagira).

4. Ne pišem sponzorirane recenzije. Zadržavam pravo na osobni stav i mišljenje o svim recenziranim proizvodima. Ne uljepšavam stvari kako bih dobila suradnju ili free proizvod, ako ne želite da spomenem vaš proizvod u negativnom kontekstu (ukoliko mi se ne svidi), lijepo vas molim da mi se ne obraćate za suradnju.

5. Iako se trudim da velika većina korištenih proizvoda bude cruelty free, ipak to nije slučaj sa svim proizvodima. Mogla bih jednostavno te proizvode ne stavljati na blog, ali pri vođenju ovog beauty dnevnika jako mi je bitna iskrenost i transparentnost, kao i informiranje svojih čitatelja o tržištu kozmetike što, naravno, uključuje recenziranje i nonCF proizvoda.