Acai Berry – cijena, gdje kupiti, kako se to radi, gdje da ga kupi

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Što je Acai Berry?

acai bobica je plod vinove tako je poznat i kao superhrana zbog raznih zdravstvenih prednosti, koristi se za liječenje nekoliko medicinskih komplikacija, kao što su gubitak težine, artritis, erektilne disfunkcije, raka, visokog holesterola, detoksikacija kao i poboljšanje opšteg zdravlja. To je dobar izvor vlakana, zdrave masti i antioksidansa. Oni se prodaju u obliku smrznute celuloze, sok, kapsule i prah i reklamira kao najefikasniji ishrani dodatak.

Gdje li Acai Berry dolazi?

Acai bobica raste na drvetu acai palme; to je drevni voće koje se nalazi u Srednjoj i Južnoj Americi. To se može naći u zemljama kao što su Brazil i Belize. Ima jednu sjemena i ima karakterističnu ljubičaste crnoj boji. Plod zahtijeva vlažnom okruženju kao što je močvara da napreduju. Hiljadama godina, u amazonskoj prašumi je growingAcai Berry.

Koje su njegove moguće zdravstvene prednosti?

Prema istraživanju, Acai bobica je bogat antocijana koji su oblik biljnih antioksidans koji ima sposobnost da se smanji nivo holesterola u krvi. Kao što je superhrana može pomoći da izgubite i održavanje težine. Moderni kozmetičkih proizvoda koristiti acai ulje jer sadrži antioksidanse koji mogu dati zdravi sjaj kože. To je optimalno za održavanje sistema za varenje čist; ova bobica ima moćne detoksikacija kapaciteta i je tradicionalni izvor dijetalnih vlakana. Acai je također visok u ellagic kiseline i vitamina C koji potiskuju rast raka. Studija pokazuje da polifenolnih jedinjenja izvađen iz Acai uništio raka proliferaciju za 56 na 86%.

Koje su negative i Side Effects Acai Berry?

moraju izbjegavati ovo voće ako ste osjetljivi na acai ili imaju polena allergies.Acai Berry može izazvati određene neželjene efekte kao što su dijareja, bolestan osjećaj, glavobolje bol u stomaku, kao i alergijske reakcije s.

Višak ništa izaziva neželjene efekte; morate uzeti acai bobica u umjerenost da izbegne ovih neželjenih efekata.

preporučene doze i Timing za Acai Berry

Nekoliko doza obrasci dostupni su, kao što su prah, sokovi, kapsule, kreme, losioni i tekućine. preporuke kapsula doziranje su obično 1.000 mg jednom ili dva puta dnevno sa hranom.

Acai sok može se uzeti dva puta dnevno, jednom kad se probudite, a jednom prije odlaska na spavanje, oko 2 grama u jednom danu.

Acai Berry Doplate

Postoji mnogo proizvoda na tržištu koji tvrdi da sadrže acai bobica koji pruža vam kapsula sa 1500 mg čistog liofilizirana acai prah.

Acai Berry Interakcije

Take acai bobica dodatak nakon konsultacija sa lekarom. To može komunicirati sa lekovima protiv bolova, uključujući NSAIL (nesteroidni protuupalni lijekovi), kao što su Aleve ili ibuprofen.

Zaključak AcaiBerry

Acai bobice daju antioksidanata i drugih važnih hranjivih tvari koje su ključne za vaše zdravlje. Acai se mogu konzumirati sirove, u pića kao što su sok, u obliku tableta, energetskih napitaka i frape. Konsultovati sa lekarom pre nego što acai dodatak ako već uzimaju neke druge lijekove.

Related Posts

  • Ako te pitao šta je svoj omiljeni povrća, skoro sigurno neće odgovoriti “od cikle.” Čak i ako sam pitao … Opširnije
  • Ako si da me pitaš pitanje: “Kako Epimedium Ekstrakt pomoć muškaraca sa erektilnom disfunkcijom?” Ja bih odgovorio i … Opširnije
  • hlorogene kiselina (CGA) Popularnost i UsesThere su nekoliko komada marketinga koji tvrde “zeleno ekstrakt kave,” … Opširnije

About Dunja Vinković
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio .. Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica. Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.