Aqua Disiac – Parfem sa cijenom feromonima, zvaničnom sajtu, gdje kupiti, original, mišljenja

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Parfemi sa feromonima Aqua Disiac (Aqua Disiac) je parfimisano afrodizijak, stimulativne seksualnog uzbuđenja u suprotnog spola. Karakteristika ovih sredstava je da su “skrivene” pod mirisi poznati brand proizvoda (u skladu sa “blizanac” poznatih parfema L’Eau par Kenzo, Gucci by Gucci, Nina Ricci, itd). Predmet vaše pažnje i neće znati da je njegov mamac sa feromonima. To čini parfema Aqua Disiac pravi tajno oružje koje pomaže da se lagano zavede i podesite seksualno raspoloženje.

Light stimulacija

koncentrat feromona Aqua Disiac djeluje kao svjetlo stimulans do mozga, uzrokujući da aktivno šalju signale na organe koji proizvode spolnih hormona. Aktivni proizvodnju estrogena kod žena ili testosterona kod muškaraca povećava seksualnost objekta u očima suprotnog spola.

Imajte na umu da ne zbunjuju ovi duhovi sa drogom. Oni ne izliječiti bolesti koje uzrokuju seksualnih poremećaja. Da biste vratili seksualno zdravlje potrebu da se drogiraju propisao lekar. Ali parfema Aqua Disiac pogodan za seksualne eksperimente, koji mogu pomoći da se poveća seksualni “performans”:

 1. Poslužite na “host”, daj mu hrabrost, uklonite stidljivost.
 2. Stavi osoba više privlačan i poželjno suprotnog spola.
 3. Stimulirati libido muškaraca i žena da ih žele seks.
 4. Enhance prirodne seksualne želje, uzbuđenja postaje dva puta više nego što je uobičajeno.
 5. Povećajte osjetljivost muškaraca i žena, a time i jačanje njihovih senzacija tijekom seksa.
 6. OL>

  Line mirisa

  Parfem je dostupan u različitim varijantama. Postoje mogućnosti za muškarce, tu je ženski miris. Možete pronaći sljedeće opcije:

 • Aqua Disiac Cannabis feromona

skoro pikantan miris ekstrakta konoplje i feromoni. Imam blagi efekt toniranje i može da razveseli i muškarac i žena. Dominantan okus kanabisa je biljni, sa notama suhog sijena i matice. To daje parfema topao miris, savršena melodija za vruće seks. Originalna kutija alat je dostupan u crnoj i zelenoj boji, unutra je crna boca sa bijelim čepom. Postoji mogućnost i za žene i muškarce.

Postoji mnogo ukusa Aqua Disiac.

Parfemi sa feromonima je da koristite ljude da privući žene. Aktivno stimuliraju proizvodnju testosterona, što čini momak u očima prekrasne dame u ovom muškarci. Kao što se dešava stimulacija produkcije androgena kroz mirisni receptori, onda je sasvim sigurno i ne narušava prirodni hormonski. Aroma je mošusne i vrlo ugodna. Originalnoj ambalaži Life Seksi Animal Musk je crna bočica s bijelim poklopcem, kutija treba da bude crna sa leopard detaljima.

Aqua Disiac divlje mošus – mošusni-drvenasti miris za žene sa lakim notama Orchid i bobica. Vrlo lijepo i može se koristiti kao svakodnevni parfem. Dodatni efekat – blagi porast hormona od domaćica. To povećava svoju djelatnost i razigranost, što ga čini atraktivnim u suprotni pol. Aqua Disiac divlji mošus je dostupan samo za žene. Originalnoj ambalaži pink izduženog bocu sa srebrnim poklopcem. Box Zlatna boja sa crvenim slovima.

Ovaj parfem je klasificiran kao unisex, pogodan je i za žene i muškarce. Miris je izgrađena od poznatih prirodnih Afrodisiaco note ylang-ylanga, narančasta, palmarosa, vetivera, biber. Originalna kutija sa parfem Crne je boje sa srebrnim slovima.

Erotska Elixir je drugi parfem koji se može koristiti od strane žena i muškaraca. Napravljena od eteričnih ulja ylang-ylanga, cimet, verbena, muškatni oraščić, vetiver, đumbir. Miris stimulira aktivnost mozga koji oslobađa čovjeka od straha, anksioznost, oklijevanja. Ovo čini ljude više samopouzdanja i, prema tome, atraktivan za suprotni pol. Originalna kutija je crna sa srebrnim slovima.

Postoje opcije za Aqua Disiac sa poznatim mirisima.

Pored ove vrste alkoholnih pića, u skladu uzbudljivih mirisa postoje parfemi duplikat poznati brand parfema. Mirišu baš kao što su, ali ipak dodao malo feromona mošusa i ambera, koji ih pretvara u pravi afrodizijak s omiljenom miris. Takav Aqua Disiac je dostupan u sljedećim vrstama:

 • Ne. 1 L’eau par Kenzo.
 • Ne. 2 Pure Poison.
 • Ne. 7 Amor Amor Nina Ricci.
 • Ne. 8 Touch of Pink.
 • Ne. 10 J’adore Dior.
 • Ne. 12 Hugo Boss.
 • Ne. 13-Miss Dior Cherry.
 • Ne. 14 Nina Ricci Classic.
 • Ne. 15 Lacoste Classic.
 • Ne. 17 Gucci Eau de Parfum II.
 • Ne. 20 Ange ou Demon.
 • Ne. 22 212 SEXY.
 • Ne. 25, Chance Eau Fresh.
 • Ne. 31 Aqua di Gio.
 • Ne. 33 Gucci by Gucci.
 • Ne. 34 Dreaming.

Međutim, cijena će biti skuplji od kupovine spreman znači Aqua Disiac, jer će se sve radove u laboratoriju u Francuskoj, gdje je gospodin Martin.

Kako koristiti pravila

Upute za upotrebu parfema neće izazvati nikakve poteškoće. Ovo je uobičajena parfem i primjenjuje se po istim pravilima. To se najbolje primjenjuje tzv “žarišta” – zbog veće tjelesne temperature miris će se širiti intenzivnije. Takve točke uključuju jami pod ušnu školjku, potiljak, dekolte žene, unutrašnji dio zavoja lakta i koljena.

instrukcije i savjetovati da stavite malo okus intimnog područja (ali ne i na sluznicu!), To će dodati začin tokom seksualnog predigre. Tu je i još jedan način da se koristi parfem, što nije u skladu s uputstvima: možete dodati nekoliko kapi parfema u kreme i razmažite ga po celom telu, tako da je ukus će ravnomjerno širiti na koži

.

Prije nanošenja parfema, potrebno je da pročitate upute.

Muški i ženski parfem s feromonima je najbolje rezervirati ili na web stranici proizvođača (Sexy linija), ili u online shop službenog predstavnika. To će vas spasiti od lažni i pomoći vam da uštedite. Činjenica da je trgovina u gradu parfema se prodaju sa folijom, a zvanična web stranica, cijena je skoro duplo jeftinije.

trošak sredstava ovisi o vrsti parfema. Klasične linija ukusa-stand-u troškovima 285-550 …. Parfemi sa feromonima poboljšane (kanabis, Animal mošus, Ljubav Elixir, itd) su nešto skuplji – u regiji 990 …. u alati su vrlo ekonomičan, tako da je jedna boca alkoholnih pića će trajati dugo vremena.

About Dunja Vinković
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična.

Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio .. Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica. Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.