Bustelle – mišljenja i cijena, komentari, kako to funkcionira?

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Masovna kultura se nije posebno smeta razmišljam o ženskoj ljepoti. To je jednostavna: velike grudi – šta De najvažnija stvar u žena. Nećemo ulaziti u raspravu o različitosti ženske ljepote i primitivnost ovog pristupa. Na kraju, je čisto lična stvar. A ako se odluči za povećanje njene grudi je njeno pravo. Ali da li je moguće da se postigne sličan cilj bez operacije, koristeći kremu Apsis?

Zapanjujući reklamni slogani Bustelle

To je samo super početak: “Preporučena NTN, STS i Prvi kanal”

odmah jasno nivou ciljanu publiku, koja je dizajnirana da je ovo. “TV Preporučuje se!” Em> – ovaj argument neće raspravljati. Ovo nije neka naučna istraživanja i kliničkih nalaza, kao i TV!

Naravno, ova izjava neosnovane. Dakle, situacija je dvostruka: s jedne strane, shvatio sam da ove preporuke ne postoje, a sa druge strane, to je glupo da to dokaže. Jer, čak i ako te kanale zapravo EM> Preporučuje se da se krema, ne svjedoče u njegovu korist.

Ostatak teza ne manje divan: “Neka grudi stvar ponosa!” Em> – sasvim dobro. Kako možete biti ponosni na tuđe dostignuće?

Ako dojke je dobro u početku, to je zbog genetike. Ako se grudi postaju da izgledate odlično nakon kreme, to je zato proizvođača. Ali vlasnik bista biti ponosni? U principu, dostignuće je diskutabilno.

Bustelle obnavlja ćelije

Zatim slijedi pokušaj da se dodati malo “nauka”. Između ostalog obećanja, saznajemo da Bustelle “pokreće ažuriranje dojke ćelija” .

Važni najava trgovcima Bustelle: proces obnove ćelija u našem tijelu radi bez njih. Tako stanice kože su u potpunosti obnovljena u oko 2-3 tjedana. I šlag na tim procesima nema efekta.

Sve navedeno stvara dojam da je prodavci kreme Apsis sigurni IQ svojih klijenata malo manji od Sparrow. I oni bespogovorno vjeruju TV-a i mogućnosti da vidi velike grudi kao njegov lični dostignuće.

Kako se povećava grudi?

opis otkriva princip djelovanja krema za proširenje dojke. Ispostavilo se da je tajna u fitoestrogena -. “efektivnu analogni ženskih hormona” EM>

Na prvi pogled, sve u redu. Estrogen zapravo promoviše razvoj mliječne žlijezde – uzimanje je prirodni analog biljnog porijekla i sve, wrap! Ali to je samo na prvi pogled.

U stvari, niko ne povećava grudi, samo pumpanje tijelo sa estrogena. To će dovesti do hormonalnih poremećaja i strašne neželjenih efekata -. Na primjer, povećava rizik od zloćudnih tumora

Proizvođači kreme za grudi tvrde da su pronašli savršeno rješenje. To je fitoestrogena – to je poput estrogena, prirodno i sigurno. Fitoestrogena se nalazi u jabukama i pšenice, mrkve i soje u pivo i u većini ovih krema za proširenje dojke.

Zašto fitoestrogena povećava grudi

Prva . Kao trljanje fitoestrogena na koži može izazvati tijelo da se poveća rast mliječne žlijezde? Čak i ako se fitoestrogeni mogu povećati grudi (iako to nije), krema bi trebala da jede doručak, ne da ih naribajte vaše poprsje.

Drugi . Citat Wikipedia:

 • “Trenutno, pokazano je da su ovi strahovi, koji su povezani sa hipotezom da fitoestrogeni mogu imati neke osobine od ovih estrogena ili da se modulatori receptora estrogena u ljudskom tijelu, su bez osnova”.
 • Takav zaključak je napravljen na osnovu kliničkih istraživanja, Stroma i Busino, koja je sprovedena u 200Bustelle i Bustelle999.

  Moral: je fitoestrogena nije isto što i estrogena. To ne utječe na razvoj mliječne žlijezde. A ako iznenada počeo da uticaj, to bi bio dokaz promjene u nivo hormona tijela. I to bi obećavaju brojne zdravstvene probleme.

  Real komentara o krem ​​Bustelle

  Ispostavilo se, iz aspekta nauke krema sa fitoestrogena dojke se neće povećati. Teorija je potvrđena praksa:. Mišljenja stvarnih ljudi na Usovice

  Osnovna premisa povratne informacije je jednostavan: krema je beskoristan – to je uobičajena prevara. 3 priznanja, vjerojatno je napustio od strane prodavaca sredstava, ukupnu sliku ne utiče. Prosječna ocjena od score Bustelle.94 govori sama za sebe.

  Među prednostima ponekad spomenuo hidratantni učinak. Ali to svakako nije rezultat koji očekujem, prilikom kupovine kreme za proširenje dojke.

  Pregled Bustelle

  krema za povećanje grudi Apsis – beskorisni alat. Mnoge reklame teze smiješno: fitoestrogena povećava grudi. On ne može utjecati na tijelo, u principu, ako ga nanositi na kožu i ne konzumira oralno.

  zadovoljan sajt “Ottovich”, gdje možete vidjeti rezultate stvarnih korisnika. Oni potvrđuju da Apsis -. Redovne hidratantne kreme, koja se prodaje pod krinkom sredstava za grudi

About Dunja Vinković
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična. Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio .. Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica. Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.