Dynamite – aktivator ugriz, mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?

[Ukupno: 1   Prosjek: 3/5]

dinamit snažan aktivator grize, pa zgrabite ribolov Dynamite i da se ne plaše kazni i rybinspektora. Na kraju krajeva, to je talijanski proizvod proizveden na bazi feromona, po pravu zauzima jedno od vodećih mjesta među Atraktora.

Ribolov dinamitom aktivator grize EFFECT doprinosi procesu uzbuđenje i uživanje na otvorenom entuzijasta.

Istorija stvaranja Dynamite

osnovu odličnom radu su biološki aktivnih supstanci – feromoni, koje se dodjeljuju svakog živog organizma. Iako je ovo utječe na sve vrste mora i rijeke stanovnika. Povećava metabolizam, ribe oseća jak glad, okupljaju u jata, idi u svoju kuku ili mamac.
Ova supstanca je sintetiziran od strane italijanskih naučnika u 2011. vodio razvoj dr Andy Moore. Kemijski spoj sastav i svojstva, u skladu sa prirodnim kolegom.

Onda sa upotrebom sintetizovanu supstance je započeo proizvodnju attractant pod imenom Dynamite. na sintetizovanu feromone na bazi, koncentriran eterično ulje. Svaka metaliziranim torbica sadrži 5 ml, svaki paket sadrži 5 paketa.

Naši ljudi iscrpljeni lažnjaci briga o ovoj temi. Tako snažan utjecaj na ribe Dynamite – prevara ili ne? Ribara koji su koristili ovaj aktivator će jedinstveno odgovoriti. Zapanjujući radova se temelji na akciju feromona, koji prisiljavaju ribe da aktivno hrane, i da se okupe u velikim školama.

Sastav attractant Dynamite

sastav aktivatora je uravnotežen i uključuje sljedeće tvari:

  • vezivo je korištenje ribljeg brašna;
  • daju miris i ukus, sve vrste konditorskih aditiva;
  • različitim eteričnim uljima namami plijen;
  • i naravno feromoni djeluju na ribe kao Valerian na mačke.

balans svaku komponentu i akcija tekućine – u ovom slučaju uspjeha svakog puštanje ribolov. Takva svojstva omogućavaju da privuče ribe iz dasuplementyh mjesta. Idući od svih sajtova djelovanja supstance, ona žuri da mamac. Nemojte zaboraviti da se mamac s attractant, uspješan te na pecanje sigurno.

Kako koristiti aktivator ugriza Dynamite

EFFECT Dynamite ribolov, koristite uvijek i svuda. Ali postoje neke finese koje trebate znati.

Čuvajte se krivotvorine, zapamti, ovo attractant se proizvodi samo u tekućem obliku u 5 paketa u metaliziranim ambalaži. Za uključivanje u gotovom mješavina, obratite pažnju na proporcije. Jedna kesica je razblažen u gotovom mamac, težina 2 kg, maksimalno 2,5 kg. od Mamac možete koristiti svoje, kupovni pripreme.

Sada ide na pecanje, uzmete suve mešavine sa aktivator. Na ribnjak i razrijedite ga s riječne vode i namamiti mjesto.

U hladne sezone, možete primijeniti attractant čisto da navlažite mamac ili mamac. Da biste to učinili, razrijediti vrećicama u 200 ml vode iz akumulacije. U ovom trenutku, riba voli životinje mamac i mamac, tako da koristeći ovu metodu, vaš tenk će biti pun ribe. Glavna stvar -. Ne flip stakla i sipajte mješavinu, u ovom slučaju, oni neće ugristi

kada, gdje, i ko za ribe dinamitom

Catching, uz pomoć ove supstance mogu biti gotovo bilo ribe na bilo koje tijelo vode. To može biti mora, rijeka, jezera – svuda ćete biti uspjeh i prestižnu trofeje. Ne zavisi od predator ili miran riba će uvijek naći svoj milom ili tee.

Važno je da se zaliha u attractant, ide na rijeci jake struje. U ovom slučaju jedan paket nije dovoljno. Da biste sačuvali u ovom slučaju, bolje je napraviti mamac uz pomoć finih torbi, ova metoda će vam omogućiti da brzo očistite mamac. Možete koristiti metodu vlaženje mamac ili varalica.

stajaće vode ili ribnjaka sa sporim potrošnja struje je mala. Imajte na umu o pravilnom uvođenje dohrane. No, u svakom slučaju, jedna kesica je dovoljna za 5 -. 7 uspješan ionako ribolov

U zaključku glavne tačke

ide na pecanje, budite sigurni da kesu Dynamite.

Izrada mamac, zadržati proporcije bilo koje supstance. Ne zaboravite – što je nedovoljan iznos, nećete namamiti ribu na sebe, a što prekomjernu količinu -. Dobiti aktivna riba, ali ne obraća pažnju na kuku

Čuvajte se krivotvorine, zapamti, attractant se proizvodi samo u tekućem obliku, paket od 5 vreća. Kupiti kvalitetne proizvoda iz pouzdanih prodavača, uspješan ribolov ćete dobiti.

& nbsp;

D
About Dunja Vinković 324 Articles
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična. Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio .. Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica. Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.