[Ukupno:    Prosjek: /5]

Ribolov je bolest (u najboljem smislu te riječi). I “ugovorena” tihi lov na duže vrijeme. Volim da sedim sa štap za pecanje na obali ribnjaka, ili ići sa noćenje negdje na veliku reku. Specializers na hvatanje mesožder ribe, tu su šaran, karaš, tolstolobika. Nedavno zakačen na ribe XXL. Ovaj aktivator grize stvarno radi. Naravno, upotreba takvih mamaca ne negira vještinu, ali je vjerojatnost da uhvate stvarno velika riba je znatno povećana.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Naručite dodatku na službenoj web stranici. Korištenje Interneta je mnogo jeftinije nego pokušava kupiti spoj konvencionalne trgovine ili lokala na tržištu. I rizici manje. Plaćanje se vrši nakon inspekcije, pa sam riskirati ništa. Morati čekati malo, ali to je u redu – i dalje nema kupovine droge)))

Princip djelovanja aktivatora ujeda

želim da razjasnim da Fish XXL – ovo nije običan mamac. To se ne dodaje žitarica ili ready-mix. Ovaj aktivator grize radi na drugom principu. To izaziva ribu odmah napasti mamac. Naravno, morate uzeti u obzir okolne faktore. Pod visokim pritiskom, na vrijeme mijenja šaran, karaš postati letargičan i jednostavno ne idu na mjestima sukarma riba, tako da je učinak može biti gori od drugih dana. Ali rezultati su uvijek. I to je važno.

krišom sam na internetu i naišao mišljenja o Fish XXL profesionalaca. Ispostavilo se da ljudi specijalizirana za sportski ribolov su odavno koriste takve dodatke. To je ono što sam pročitao na jednom od foruma:

Ako preporuci specijalista, onda morate slušati, posebno zato što je attractant je relativno jeftin. Cijena omogućava vam da eksperimentirati.

Komentari ljubitelja “mirnom lov”

Za mene je bilo važno i generalni stav o Fish XXL. Komentari mojih kolega vrti kolut i teleskopske štap za pecanje je u većini pozitivan. Naravno, ispunjavanje ljutitih komentara da je bilo koji aktivator ugriz – razvod. Ja ne bih bio tako kategoričan. Pročitajte na velikim farmama dodati feromoni u vodu za ribe više jedenja i brzo stekao težinu. Pa zašto to ne bi trebalo raditi u uvjetima “divljih” voda?

Da kupi tu robu na tržištu Ja sigurno ne bih preporučio to. Mogu gurnuti ništa. Ja sam na zvaničnom sajtu pogledao isprave o usaglašenosti i ispitali certifikat o autentičnosti. Kupuju drugdje postoji garancija da zaista koriste aktivator grize, nije uobičajena ukus.

ulazak u mišljenju. Ceteris paribus, riba XXL stvarno poboljšava ulov. Ja sa praznim SADC nikada nije posjetio.

Kako koristiti Fish XXL

malo pričati o svom iskustvu hvatanje tolstolobika. Za one koji nikada nisu “love” za ovu vrstu ribe će razjasniti prilično kompliciran proces. Zope ne želi da odgovori na konvencionalne mamac, tako da ćete morati doći do različitih kreativnih rješenja u obliku zaprašivanje mlijeka u prahu ili upotreba složenih gejzira.

Ovdje su neki zgodan Fish XXL. Šaran ribolov koristite veliki plovak i korito kaša, koja ne pada ispod 20-30 cm od površine. Primijetio da ako je mamac je prethodno natopljenom aktivator, ugriza se mnogo češće događa. Alat je dostupan u ideji spreja, tako primijeniti vrlo povoljno. Prije nego što zatražite nekoliko puta “Cologne” na bradavice i lopta je otišla)))

Imam prijatelja fan vrti i hvatanje predatora. To je drugi princip. Rabljeni faux (pauk, meka mami i vobleri).

Prijatelj kaže, da se odnosi i za nanošenje prije nego što počnete pecanje. Kaže da privlači ribe do željene tačke. Nedavno poslao fotografiju zapisnika ribe uzeo štuke 7 kilograma.

Zašto sam izabrao ovaj attractant Fish XXL

Pokušao nekoliko različitih aktivatora za ugriz. Izabrao Riba XXL za njegov nastup. Ulov značajno povećao. Naravno, grize kao “Crni kamenje” nije uvijek slučaj, ali prazan kući ne mogu doći.

Glavne prednosti sprej:

  • gotovo zajamčena ulov;
  • jednostavnost upotrebe;
  • veliki iznos (za mene jednu bocu je dovoljno za 5-7 putovanja);
  • nisku cijenu.

I spomenuti i dobre organizacije rada na zvaničnom sajtu. Bio sam zabrinut da će zeznuti dizajn aplikacije. Ispostavilo se da je od mene puno i nije potrebna. Ostavio moj broj telefona i mirno čekao poziv iz radnje konsultant na mreži.

Muškarac jasno objasnio sve nijanse i zapisao adresu kratkih pošte. Plaća Fish XXL nakon prijema. Otvorio paket da vidim šta sve cjelini, pa tek onda dao novac. Razvod je moguće !!!

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Isprobajte aktivator zalogaj, i mislim da nećete požaliti! Ribolov je kreativni proces koji zahtijeva inovativna rješenja i ribe XXL, upravo ono što trebate!

About Dunja Vinković
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična. Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio .. Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica.

Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.

Recommended Posts