MagnuFuel – mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupiti sada, koliko to košta

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Ne tako davno bilo je novost u području automobilske tehnologije, koja je, prema proizvođača i prodavača, može smanjiti potrošnju goriva. To se zove MagnuFuel (goriva Fria). Kako bi se izbjeglo postane žrtva za kupnju beskoristan proizvod, potrebno je pročitati recenzije o njoj na različitim Internet resurse.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Sadržaj članak:

  1. Ekonomska MagnuFuel gorivo: razvod ili istina
  2. Kako MagnuFuel?
  3. Osporavanje pozitivne i negativne povratne informacije, MagnuFuel.
  4. Zaključak.

Ekonomska MagnuFuel gorivo: & nbsp; Ne ili istina

Gotovo svaki vozač želi goriva troši manje, a udaljenost od prolaza nije povećan, te da je snaga motora ne pada. Je li moguće? Proizvođač ekonomajzera MagnuFuel tvrdi da je moguće.

Ovdje je uređaj ekonomizatorom MagnuFuel

‘H4> Prednosti prema prodavača na MagnuFuel uređaja, sljedeće: H4>

  • Glavni trik oglašivači koji tvrde da je, u prosjeku, ovisno o marki i modela automobila, potrošnja goriva je smanjena za 20%.
  • Dijelovi motora zaštićeni od niske kvalitete goriva.
  • Povećava radni vijek (mtbr) stroj motor.

Kako MagnuFuel

Uređaj MagnuFuel je postavljen tako da je par neodymium magnetima, koji je MagnuFuel, utječe na gorivo. Osim toga, ovi magneti formiraju jako magnetsko polje, koji razbija jedinice ugljikovodičnih spojeva, koji se pali i brže.

Magnetsko polje gura molekule od drugoga, tako da se zasićena s kisikom (O2) sa svih strana i sve izgaranje bez ostatka. To povećava uštede.

Sporna pozitivna i negativna mišljenja Ful Besplatno

Postoje lažni recenzije objavljene na red ili prodavača, ali postoje stvarni. Uključite svoju glavu i proučavanje kako stvari funkcioniraju u stvarnosti:

  1. Magnetska uređaji nisu sposobni nego što se razbije veze, molekule tvari. Da biste to učinili, koristite nuklearni reaktor ili Hadron Collider.
  2. Gorivo za vozila, bilo da se radi benzin ili dizel je izolator (tvar koja slabo provodi struju). Vozač-fizičar je izračunao da je, u cilju da se obnovi, kako bi slomili i voziti molekule potrebno je izgraditi ogroman magnet, oko 15 katova u visinu. I na ovaj magnet za nošenje jaz molekula koje treba još više snage. Ispostavilo se da su magneti ne mogu utjecati na molekule goriva.
  3. Također, stručnjaci kažu da su magnetska polja ne mogu utjecati na nečistoće sadržane u gorivu. Stoga, kako bi produžili vijek trajanja motora s unutarnjim izgaranjem, uređaj MagnuFuel ne mogu.

U spotova prikazuje uređaj razvijen od strane automobilske tvrtke General Motors. No, iz nekog razloga ti uređaji nisu postavljeni na proizvodnju svojih automobila, to bi mogao biti podići rejting prodaje automobila.

Stvarni pregled MagnuFuel h4>

štednju je kupljen posebno za eksperiment. Uspješno je instaliran u sustav stroja. Tijekom operacije mjesec, dva i tri – bez smanjenje potrošnje goriva nije bila

.

Iz gore navedene podatke možemo zaključiti da, s novim elektroničkih uređaja ne love. Ako ti uređaji stvarno radio, da će to biti značajan plus za vozača i manje za trgovce goriva.

D
About Dunja Vinković 324 Articles
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična. Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio .. Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica. Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.