Silane Guard – tečnog stakla, cijena, zvaničnom sajtu, gdje kupiti, original, mišljenja,

[Ukupno:    Prosjek: /5]

Dobar dan, prijatelji!

Izbor zaštitni premaz za auto limare -. Stvar čisto željama, finansijski kapacitet, odnos prijatelju četiri točka u General

Oni koji vole da se voze na prljavim automobilu ili mnogo vremena provode na pranje automobila, ovaj članak ne može čitati.

Oni koji brinu o izgledu željeza, a za koje je automobil -. Ne samo prijevozno sredstvo, ali je kriterij uspjeha u životu će biti zainteresirani za informacije

Dakle!

Mi ćemo se fokusirati na tečnom staklo Silan Guard mišljenja, koja je kao kontroverzan kao što je interesantno za ličnu test.

Razočaranja i nade prošlosti Silan garde

Ja nisam jedan od navijača čistoće, ali za vožnju po gradu (ali u zemlju previše) za prljavi automobil smatra nepristojnim. Dugi niz godina sam oprao svoje automobile, koji često mijenjaju, posebne pjene, šamponi, gelovi, pokriva različite LWA, a to se radi samostalno iu rukama iskusnih stručnjaka.

Rezultat je bio pristojan, ako ne jedan, već značajan nedostatak: nakon nekoliko dana Shine ne smiruje, a prašina se držao oprati tijelo s osvetom. Nakon što je pokušao sve postojeće profesionalne i narodne lekove, naišao sam na zanimljiv oglas.

Pažnja! Informacije na temu:

Da oglašavanja sam pristran, vjerujući da će se dobar proizvod uvijek nađe kupca. Shvatiti da su zakoni ekonomije su oštre, ali ne raskine sa dosadnih letaka koji se predaju na ulici ili bačen u poštanski sandučić ?! I ja isto … Ali da nije vlasnik automobila sa 20 godina iskustva donese novi japanske tehnologije, prodaje se na vrlo atraktivnoj cijeni i perspektivni 8-12 mjeseci Shine i zaštitu tijela od prašine, pijeska, prljavštine.

Istina ili fikcija?

Napredak ili trik marketinga?

odlučio sam da proverim tečnost Silan Willson staklo garde, čime je srca u očekivanju čudo.

japanski brend je poznat po naprednim kretanjima u oblasti Tuning, ali vlasnik boce 95 ml sam počeo sa skepticizmom. Međutim, mali trošak – manje od & nbsp;. … – plus brzo isporuka (šta bi mi bez interneta ?!) povećan je raspoloženje prije prve upotrebe

Biti građanin koji poštuju zakon i pedantan osoba, ja sam pažljivo pročitajte uputstva i pripremili automobil za nokte:

  • oprati šamponom za tijelo;
  • usklađeni mikropukotine;
  • polirane površine;
  • otarasila mrlje ulja;
  • dao auto da se osuši.

Konačno trenutku test! Tečnost se lako nanosi na jedan dio tijela sa spužvom, koja je uključena u kompletu. Onda svi ostali. Nakon pola sata osušenog rješenje je trljao sa posebnim krpom. Na moje iznenađenje, poljski lako se raspršuje na površinu, bez potrebe da troše puno truda. Nakon još jednog sata možete primijeniti i RUB drugi sloj. Bočice je tek nešto više. Što će se dogoditi?

Šest mjeseci kasnije, ili sažetak sretan vozača.

šest mjeseci sam proveo nakon primjene stakla, potpuno zaboravljajući o takvim stvarima kao šamponi, pjene, autopraonica … sjaj stvarno traje u svim vremenskim. Kapi kiše teku na polimer film, ostavljajući prljave tragove. Šljunka i pijeska koje padaju na vratima, blatobranima, boot, odskočiti, bez uzrokujući najmanje štete. Jednom sam morao da naporno radim kistom, brišući kapala boja (počeo sam dom popravak): Poljski apsolutno ne brišu, održavajući sjaj, blješti na suncu sa svim duginim bojama. Pridružite se pozitivne kritike o tečnost stakla Silan garde.

Što ti nije drago najviše?

  • pristupačne cijene.
  • Praktična obim bočicu.
  • Vodoodbijajući efekta.
  • Ekonomska stopa.
  • trajnost premaza.

Naravno, postoje i neke nedostatke: auto mora biti temeljito pripremljeni pre nanošenja lakova, pokrivenost šest mjeseci kasnije, počinje da bledi, iako je proizvođač naveo u periodu od 12 mjeseci zaštite. Pretjerivanje? Vjerovatno. Ali šest mjeseci nisam se vratio u pranje automobila, oprati automobil sebe, vremena i novca da se brine troši!

Primjena jednokomponentni tečni Silan stakla garde baziran na siliciju, štiti ne samo tijelo od manjih ogrebotina, nevremena, mehaničkih oštećenja, ali i daje vozilo dobro njegovan izgled za dugo vremena.

Dakle, ako netko ima sumnje – uzeti, nećete požaliti! Naravno, ostaviti link na zvaničnom sajtu, gdje kupiti alat.

Zahvaljujući ovom blogu za priliku da podijele svoje rezultate s upotrebom tekućine Silan stakla garde.

D
About Dunja Vinković 324 Articles
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična. Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio .. Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica. Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.