Silane Guard – tekuće staklo, mišljenja, cijena, gdje kupiti, original, ili je to vrijedno toga?

[Ukupno:    Prosjek: /5]

blijedi, tragovi pruge nakon kiše, manje ogrebotine – ovi faktori nisu najbolji način pojavljuje na površini tijela automobila. Da bi zaštitili željezni konj iz većine problema pomoći će silan garde tekućeg stakla za automobile. Dosta 1 puta staviti rješenje u 2 sloja da se tijekom godina nije brinuti o sigurnosti vašeg vozila.

unutar nekoliko minuta nakon penetracije u strukturi materijala, na površinu stroja je načinjen od polimernog zaštitnog filma. Formula je pojačan Si02 – silicijev dioksid. Supstanca štiti materijal iz vagaries prirode, ogrebotina, baca sol, pločice i lužine koja je sadržana u većini šampona.

Brza akcija silan straža

Dugoročno očuvanje vanjske strane vozila osigurati pravilno odabrane komponente. Odmah nakon primjene silika prodire u strukturu materijala. Formiranjem zaštitni sloj koji može izdržati Produljeno izlaganje topline, vode, kiseline i lužine. Zima premaz se ne boji reagensa koji se koriste za čišćenje cesta. U ljeto tijelo će prevladati toplinu i kiše.

‘H2> Sastav tekućeg stakla silane Guard za automobile

Glavna komponenta je silikon dioksid i silan. Prvi je odgovoran za formiranje zaštitnog filma, i prirodni sjaj na površini. Dosta 1 puta primijeniti tekućeg stakla na tijelo sijevahu kao nova godina.

Japanski programeri su zbrinuti kako bi se osiguralo da se nakon primjene, vlasnik je odmah skrenuo pozornost na glavne prednosti:

  • ekonomično – 1 pakiranje tekućeg stakla, što je dovoljno za 4 primjene,
  • jednostavnost uporabe;
  • sastav je dizajniran i proizveden u Japanu, lider na tržištu proizvoda za njegu automobila.

formula su odabrani na takav način da se alat se može koristiti za sve vlasnike automobila. Bez obzira na dob i trošenja površine tijela, tekućina staklo će zaštititi stroj.

silan straža tekućeg stakla za automobile: kako primijeniti

Za prve prijave potrebno je pažljivo oprati i osušiti željezni konj. Temeljito navlažite spužvu za čišćenje s tekućim staklom silan straže i polako ga primijeniti na površini tijela. Nakon što je postupak završen, morate otkriti 15 minuta. Ovo je dovoljno za sušenje otopine i apsorpcije u strukturi materijala.

Uvjerite se da je sastav osuši, sada je potrebno za brisanje automobila suho ubrusom. Da biste riješili rezultat će pomoći ponovno premaz. To je učinjeno nakon 2 sata od prve.

Ako vlasnik željezni konj učinio sve što je ispravno, a zatim nakon prve vožnje, ili potonuti će uočiti očite prednosti ovog tretmana:

  • tijekom cijele godine, održava izvornu boju tijela;
  • boja ne blijedi pod utjecajem sunčevih zraka;
  • svjetlucavo tijelo i nakon nekog vremena ostaje isti,
  • površina odbija vodu.

u preventivne svrhe otopina primijenjena 1 put godišnje.

Da li silan straža tekuće staklo za certifikat automobili kvalitetom

Prije nego što može biti na tržištu, proizvod prošao testiranja full-scale. Kineski programeri su testirali učinkovitost otopine na više od 200 strojeva. U 100% slučajeva došlo je do izgovara pozitivan učinak. Ovi podaci su potvrđeni CPS.

specijalista Mišljenja o silan straže tekućeg stakla za auta ​​H2>

Peter S., mehanički EM>

30 godina u popravak strojeva. Uravnotežen 1 komponente sastava nakon prve primjene prodire duboko u materijal. Nakon 2-3 sata autom kao nov. Za razliku od drugih alata, tekuće staklo ne oštećuje tijelo.

Sergey Nikolaevich, auto EM>

Čak i nakon pažljivog ispiranja ostaviti tragove na tijelu. Mrlje, scuffs, blijedi boja – sve je to posljedica izloženosti lužine. Sadrži šampon, pa se ne može sakriti. Spasenje je za moj auto tekućeg stakla. Bez obzira na to koliko sam pere željezni konj, a on je i dalje sja. Sada ga preporučujemo klijentima.

Korisnička mišljenja o silan straže za automobile

Sergey, 31 godina EM>

Dečki, otišao sam u auto i kamion. Ako ceste su različiti, ali u svim slučajevima došli u pomoć silan straže. Nanesite 1 put godišnje i više, bez brige o bilo čemu.

Irina, 39 godina EM>

muž upravo mi je dao auto. U strahu da će ispočetka ili mrlja. Kupio sam ovaj alat i nakon 1-2 sloja muž nije promijenilo. Sada je mirno za mene i automobila.

George, 62 godina EM>

skeptičan oglašenim sredstava. Pokušao sam nešto silan Guard prije putovanja u pustinji. 2 sata na prljavštine cestama nisu bili uzalud. Automobil je bio prekriven prašinom, ali zahvaljujući rastaljenog stakla sam ga obrisati u roku od 10 minuta.

Vladimir, 19 godina EM>

Prva stvar koja mi je rekla da to tata nakon datuma na koji pravo je da se brine o automobilu izgled. Prvo je pokušao tekućeg stakla i ostali vjerni njemu.

Gdje kupiti tekućeg stakla silan Guard za automobile

To je bolje da se brine o zaštiti automobila i pokriti ga s ovog rješenja. Možete postaviti svoj red na web stranici. Trebali požurite, jer sada imaju pravo na posebnu ponudu.

About Dunja Vinković
Dunja Vinković? Quinn je 35-godišnja suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja ima nesretnu naviku udarati ljude oko sebe. Ona je energična i svijetla, ali i vrlo nasilna i pomalo sebična. Njezina prva žrtva bio je njezin pokojni suprug, Larry Oliver Mullins, kojeg je ubila jer je znao da je tajna. 2018. ubila je prijateljicu Hayden. Ona je Hrvatica. Diplomirala je pravo. Fizički, Dunja je u prilično dobrom stanju. Ona je prosječne visine s kokosom, crnom kosom i zelenim očima. Ona ima ogrebotine na obrazu od tuljanja s Hayden Georgia Rose prije nego što ju je ubio ..

Odrasla je u susjedstvu više klase. Njezin je otac otišao kad je bila mlada, ostavivši je s majkom, koja je bila ovisnica. Trenutno je sama. Njezin je most nedavno bio romantičan s Larryjem Oliverom Mullinsom, koji je bio 11 godina stariji od nje. Larry je umro 2019. godine. Papiri su izvijestili o uzroku smrti: 'ubijeni - ugušeni' Dunjina najbolja prijateljica je suradnica u odvjetničkoj tvrtki koja se zove Finley Warren. Oni su nerazdvojni. Također se druži s odvjetničkom tvrtkom Trevor Robson. Oni uživaju u opuštanju zajedno.